Cameron Diaz verkar också vara ”mänsklig”

Cameron Diaz on the beach 

Visst är det upplyftande att se Hollywoods hetaste stjärnor utan strålkastarljus. Här sitter Cameron Diaz med tjejkompisarna och ljuger om ditt och datt. Håret är fett, inget smink, bikinin sitter som på vem-som-helst, och rutorna på magen har ramlat all världens väg. Nu har vi dessutom hörta Eva Mendes berätta att hon ställde upp i en fjärttävling med Cameron Diaz för ett par år sedan. Jo, ni läste rätt. Enligt Eva var hon och Cameron på ett hotellrum i Nepal när de släppte loss sina illaluktande gaser. Skådespelarduon hade tydligen tråkigt och bestämde sig för att hitta på sin egen form av underhållning. 

”Cameron är jättebra på att rapa, men jag kan inte. En kväll hade jag ätit en jättestor middag, så jag utmanade hennes rapande med något som jag kunde göra. Vi låg i sängar bredvid varandra, så det var hennes äckliga kroppsfunktion mot min. Det var en ‘Eva-Cameron-prutt-rap-kamp'”. 

Respekt! 

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Detta inlägg publicerades i Kändisar och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar