Vänligen definiera ”konst”

 Bunden kvinna, sm, bondage, sex, konst

När jag ser sådant här presenterat som konst blir jag förbannad. Att hänga upp en bunden och naken brud är INTE konst utan en helt annan sak. Vem faan vill ha en sådan här på väggen när släkten kommer på middag. 

– Hej, mormor, vill du ha kaffe…. och en lite kaka kanske… hm, ja du kan sätta dig därborta och vänta, och titta närmare på mitt senaste fynd… ett konstverk jag köpt… det är en tjej som hänger naken… eh… jo… eh…

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Sex och sånt och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Vänligen definiera ”konst”

 1. alrikwilliams skriver:

  Det är inte all konst som ska hänga på väggen, och meningen är kanske just att du ska reflektera över varför du blir förbannad..egentligen.

 2. lagprisflygbolag skriver:

  Visst, men smaken är likt baken delad… och konst som inte ska finnas för beskådande är något annat… något privat… alltså inte konst… OCH jag är förbannad på att folk tjänar cash på att lura ”konstintresserade” med ytterligheter! SEX, SEX, SEX kryddat med lite SM…

 3. Sofie skriver:

  Perfekt att du skrev om det här, så slapp jag själv. Blev själv rätt illa berörd när jag såg det där på kulturhuset. Konstvärden verkar genomrutten tycker jag. Det är lätt att provocera, det kan vilken idiot som helst. Ingen ”konst”. Det sorgliga är att den där mannen egentligen hade jättefin estetisk talang, (syns på vissa bilder)men vågade inte göra riktig konst, för det är för svårt att bli uppmärksammad då, han har sagt det själv. Det fanns bara ett par riktiga bilder, och sedan hundratals som den där, vilket slöseri på talang!

  Sjukt också att kuratorerna skrivit att bondaget skulle tolkas som ett ”omfamnande”, och de börjar utställningen med ett förrum med jättevackra bilder på blommor, (som den blåsta kuratorn tolkar som bilder på kvinnliga könsorgan, fast det egentligen liknar både kvinnliga och manliga, men mest av allt vackra blommor) så man tror först det skall vara en jättebra utställning.

  Tänk er rum på rum av uppfläkta bundna europeiska pojkar mellan 18-25 år. Skulle det funkat som konst? Eller europeiska kvinnor för den delen.

  Hans bilder är vackra, men de berättar inte mycket, har inget innehåll, bara samma sak om och om igen på hundratals fotografier. Bra i alla fall att folk är så blasé så ingen upprördes, för då skulle den bara fått mer publicitet, och det var utställningen inte värd. BU för Kulturhuset!!!!

 4. lagprisflygbolag skriver:

  Bra inlägg Sofie, det bli veckan guldgem… 😉

 5. JenJen skriver:

  Håller med Sofie… allting går att sälja med mördande reklam..

 6. urban karlsson skriver:

  Det är väl dina egna fördomar som kommer till uttryck.

 7. Mr Manolo skriver:

  Den vanligaste och simplaste formuleringen från någon som inte kan eller vet något utan bara vill gnälla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s