Paris Hilton inget geni – men hon ”växer”

 Paris Hilton is bigger

Paris Hilton är inget affärsgeni, något de påstår på E24. Vad har hon gjort för vettigt förutom att födas i rätt familj, satt i system att bli jagad av paparazzis, spela in egna erotiska filmer (läs; porrfilm) och sedan ”tappa” dessa privata sekvenser. Hon har tagit ordet partaja till en helt ny nivå. Nu har hon dessutom tankat upp mejeriet med silikon för att se bättre ut i sina framtida och egenproducerade filmer. Men att gå från söt planka till porrvåp är ingen rolig vandring på livets stig. Det är stor Big Brother-varning på hela fröken Hilton, från lilltossing till huvudsvål. Att då kallas för affärsgeni av en trovärdig källa är märkligt.

Men hon är ganska snygg… (tänk om jag bara är avundsjuk… ack…). 

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Kändisar, Lyx, Roligt, Sex och sånt, Skvaller och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Paris Hilton inget geni – men hon ”växer”

  1. Mia skriver:

    Hrm, det där är en pushup. Hon använder pushup nån gång i halvåret och då skriver precis all skvallerpress att hon skaffat silikoninlägg. Men sen dyker hon upp nästa dag utan pushup med sina vanliga tinytuttar. Kolla nyare bilder på perez och superficial.

  2. Mr Manolo skriver:

    Tror hon opererar sig med jämna mellanrum, lägger in, och tar ut… hon är sådan… det lilla geniet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s