Stoppa bluffen Anna Skipper

 Anna Skipper och läskiga Olof Skipper
 
Anna Skipper är en gigantisk bluff som utan någon som helst utbildning får tid att svamla i tv-rutan på bästa sändningstid. Ingenstans kan jag hitta vad hon har för formell utbildning. Det går dock att läsa på deras hemsida att hon hade ”för avsikt att läsa till läkare” men att hon istället blev intresserad av ”komplementära terapier”. Vilket ljug! Jag tror helt enkelt att Anna Skipper inte var smart nog för att komma in på läkarlinjen.
 
Jag vet att hon lämnade barn och dåvarande man i Göteborg för att leva med mytomanen Olof Skipper. Ja, det var han som fick Jesper Parnevik att knapra vulkansand under en period. Du är vad du äter…
 
Hon och hennes läskige man Olof säljer sig själva, och allt på deras hemsida till högstbjudande. Allt där har de provision på, varenda pryl. Vem går INTE ner i vikt om de bara käkar sallad, dricker vatten och går långa promenader. Det märkliga är att Anna själv är ganska bred över baken, varför är hon det…?

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Kändisar, Skvaller och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till Stoppa bluffen Anna Skipper

 1. Kvalle i Mossatresk skriver:

  Bak och byst. Herregud, det är ju de attribut som kvalificerar henne i media. Kunskap och hjärna – är det säljande?

 2. Mr Manolo skriver:

  Man vill gärna tro det, men fru Skippers attribut är fake. Hon har silikon i tutorna, och det är pizza som byggt upp baken.

 3. Kvalle i Mossatresk skriver:

  Jaha ja, ännu en lärjunge till den kreative Grigorij Potemkin.

 4. Mr Manolo skriver:

  Snarare en lärjunge till Olof Skipper… mannen som påstår att han kan ”bota” homosexualitet…

 5. Mia skriver:

  Njae, Skipper har väl en ganska normal kvinnokropp. Men någon utbildning har hon icke, saker som hon säger i programmet om olika livsmedel förnekas bestämt av många läkare (ifall man kollar på tex Discovery Channel.

 6. Mia skriver:

  Hennes man är för övrigt bara jävligt läskig.

 7. Mr Manolo skriver:

  Visst är den normal men hon ”skola väl leva så som hon lär”, eller… annars blir det lite Runar över det hela…

 8. Cia skriver:

  Så hennes man kan bota homosexualitet.. tyckte väl att jag kände igen Carola under de grå håret, skäggstubben och de röda bågarna…

 9. Mr Manolo skriver:

  …det är snarare han som är Runar… och som talar i holistiska tungor…

 10. Cia skriver:

  Men runar skulle aldrig ta på sig sånna glasögon, jag tror du har fel.. Det är bäst att du lägger upp bilden igen. Har man två bilder ser man dubbelt så bra

 11. Mr Manolo skriver:

  …hej Uggla tjenamoss… två gånger… två bilder… för säkerhets skull..

 12. Fröken Höger skriver:

  Herr Skipper,påstår han att han kan bota homosexualitet? Vart kan man läsa set??

 13. Mr Manolo skriver:

  Snarare titta på… han sa det i en tv-soffa… så sök på nätet så dyker den holistiska clownen upp…

 14. Ping: Sex tips från Anna Skipper och Linda Rosing « Lågprisflygbolag - och om livet bortom horisonten

 15. Man undrar vad som är vad... skriver:

  Hur bra klingar det när man fick se i tv från paret Skippers lilla residens och dom hade flera redigt stora parasoller på altanen som gjorde reklam för champagne!!!!:-)

 16. Helena skriver:

  Fast iom att hon tar in på hotell m. en ung man och har högljutt sex så grannarna får klaga-så verkar hon inte vara så trogen i detta förhållandet heller. Jag har säkra källor..
  Hon borde vara mer diskret tycker man.;)

 17. Marcus skriver:

  Såg Skipperskan blossa på en cigarett för ett tag sedan, har dessutom hört ryktas tidigare att hon röker flitigt..

 18. Kent Eriksson skriver:

  Till hennes försvar vill jag säga att hennes vegetariska färdigrätter är helt veganska. De e fan inte ofta man hittar sojakorvar som man inte har smusslat in ägg i.
  Seen!

 19. aaaaa men tydligen måste man få höra att man SKALL äta sallad och ta promenader..det är mest hennes attityd som får mig att ta mig ur soffan..så som anna anka också..jävla soffpotatis, sitt inte där o glo…Så jag anser att även om hon inte har en utbildning så kan man läsa sig till en hel del själv, och hon förmedlar det på ett helt ok sätt.. så att vara en tv produkt är nog helt ok… inget är på riktigt i tv som sagt.. men jag skulle vilja veta mer om alla de små kommentarer hon fäller om..att tjejer ej bör äta frukt.. och lite mer om VARFÖR då, inte bara ATT.
  Så det där programmet handlar inte för mig om att personen, patienten i fråga, gått ner 6-10kg.. utan mest bli inspirerad, och det gör Anna Panna för mig iaf…. men den som verkligen fick mig ur soffan är Anna Anka.. så hennes program får gärna komma tillbaka.. jag satt verkligen o skämdes..för hon säger rakt ut hur det eg är.. utan att vara ..Svensson… Så mer sådant så kanske folk kan bli av med det där kängerupåsen som alla går runt med.

 20. Maria.Mena skriver:

  Anna skipper är rökare och försöker avgifta andra, och lever inte på frön,nötter och drinkar som hon förespråkar utan äter socker och fett samt röker. Det syns mer och mer på huden i ansiktet samt vistas i solen en del. Om ni såg blåsningen med Anna skipper så var hon på resturang och beställde in gräddsås och tårta och annat smått och gott. Riktigt sjukt för att vara en hälsoguru. Hennes man Olof Skipper är en hälsofreak där emot och äter bra grejer och går aldrig mätt, vilket gör kroppen inte åldras så fort. Men Fru Skipper numera skild syndar en hel del!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s