Sexiga Elita Löfblad går på export naken

Snygga och sexiga Elita Löfblad

Vissa tjejer, har det det, andra inte, Elita Löfblad har det så mycket att det räcker och blir över. Så fort det säljs tidningar med henne tar de slut, på nätet brinner servrar upp när nya bilder ska avnjutas. När ryktet gick omatt hon deltagit i en film med lite mjukisporr då glödde bredbandskablarna i stora delar av Sverige. Nu ska denna svenska export vara spridas för världen. Själv tycker jag ingenting, annat än att fotograferna blir allt duktigare. Tror vem som helst i dagsläget skulle kunna se ”sexig” ut på bild. Ja, gränsen kanske går något innan Babben Larsson…

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Kändisar, Media, naken, sex, Sex och sånt, Skvaller och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sexiga Elita Löfblad går på export naken

  1. Börje skriver:

    Tja! Båda skinkorna kanske räcker under en JulHelg.Babbens troligtvis i fyra Och Larssons röv smakar nog godare för den har nog inte dragit i sig så mycket smink oljor och annat skit mer än normalt vid toalettbesök.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s