Naken- eller rumpchock av Tina Nordström i Let’s Dance?

 
Tina Nordström visar rumpan i tv

Kan vi kalla det här en nakenchock? Eller är det mer ett stycke rumpachock…? Att se Tina Nordströms rumpa borde inte vara någon stor grej. Men i media kommer det bli det. Tycker den såg mör ut…

Det häftiga är att det nu är ”Mat-Tina” som dominerar Let’s Dance enligt spelbolagens odds och värderingar. Hon har helt enkelt en multibegåvning med sin mat- och danskonst. Innan programmet började gav Tina hela 15 gånger pengarna som slutvinnare hos Expekt men nu är hennes odds nere i 2.35 sedan spelen på henne ökat kraftigt. Tror inte oddsen blev bättre av det här… 
 
Se även när programledare Jessica Almenäs visar upp en helt ny sida av sitt gamla jag.

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Kändisar, Mat, Media, Skvaller och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Naken- eller rumpchock av Tina Nordström i Let’s Dance?

 1. DARIJA skriver:

  Asså snälla dom överdriver! Det står NAKENCHOCK på framsidan av alla dagens tidningar, Vadå nakenchock?! det där är någonting som kan hända ALLA och man såg verkligen hur ledsen hon blev efter det!

 2. Johan skriver:

  Tycker om Tina, ännu mer nu.

 3. Danne skriver:

  Meh.. jag var ju redan små kär i Tina innan ”naken chocken”… nu är jag dubbelt så kär. Nä allvarlig så är ju pressen så himla löjliga, ”ohnej en rumpa! NAKEN CHOCK!”, lika löjligt är det att visa upp närbilder på rumpan i varje tidning i hela landet. Hallå… det fanns faktiskt rumpor innan Tina råkade visa sin. Skulle jag visa min rumpa i tv kan jag lova att jag inte ens skulle få komma med i annonserna i tidningen… 😀 Känns som nivån är låg inom nöjes pressen just nu… ha det bra allihopa.. Kröm!

 4. sanijela skriver:

  Hej hur känns att vara naken och sexa.

 5. jim skriver:

  hur känns det att visa rumpan på scenen…<3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s