Upplev våren i Paris – med lågprisflyg

 
Upplev våren i Paris – med lågprisflyg
 
Att uppleva våren i romantiska Paris är numera lätt då det finns massor av lågprisflyg och lågprisflygbolag som kan ta dig dit. Paris är inte bara romantikens stad utan även kulturens, modets och den goda matens stad. Koppla av på ett franskt café med en kopp kaffe och filosofera. Trängs framför Mona-Lisa på Louvren. Promenera med din kärlek över några av Seines alla broar. Glid fram på paradboulevarden Champs-Elysées eller smyg runt i  de latinska kvarteren på södra sidan om Seine där det finns massvis av små stämningsfulla restauranger, barer, affärer, matmarknader och smala gränder. Beställ in ostron och champagne på en liten mysig krog eller gourmetrestaurang. 
 
Paris är modets huvudstad. Spatsera bland stjärnorna på största lyxshoppinggatan Avenue Montaigne som börjar vid Champs-Elysées och slutar vid Seine. Här ligger de finaste butikerna och största modehusen. 
 
Du hittar dem på Lågprisflygbolag.se.

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Alla lågprisflyg, Lågprisflygbolag, Resor, Städer och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s