Winona Ryder – en trött men simpel tjuv


Winona Ryder –<p><p> en trött men simpel tjuv
 
Om du bjuder hem Winona Ryder på fika ska du hålla hårt i grejerna. Flinka och erfarna fingrar gör att favoritläppstiften och mormos gamla silverspegel lätt kan försvinna. Nu är hon åter igen anklagad för snatteri. Sorgligt att en så begåvad skådespelerska kan få en kick av att sno.  Redan julen 2001 arresterades hon för snatteri och åtalades för stöld, inbrott och skadegörelse.
 

Winona Ryder lider av sömnlöshet (insomnia) som gör att hon har svårt att sova. Hon lider även av vattenskräck efter en händelse när hon var 12 år där hon närapå drunknade. Detta har många gånger orsakat problem vid filminspelningar där vattenscener ingått. Så till exempel i filmen Alien återuppstår (1997) där undervattenscenen var tvungen att tas om otaliga gånger på grund av Ryders skräck. Möjligen var hennes gage i filmen på $2.800.000 lite plåster på såren (och varför sno när man har cash?).
 
Numera gör hon lite märkliga saker eller vad tycks om en sexscen… med en buktalares docka???

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Film, Kändisar, Sex och sånt, Skvaller och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Winona Ryder – en trött men simpel tjuv

  1. JH skriver:

    winona är en av de vackraste i världen. vem kan glömma alien 4?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s