Res till New York med lågprisflyg och bada i vattenfall

New York kommer får ett spännande inslag i sin annars klassiska silhuett. Den danske konstnären Olafur Eliasson har fått i uppdrag att konstruera fyra stora vattenfall på olika platser i New Yorks hamnområde. Vattenfallen kommer att bli mellan 27 och 37 meter höga, och ska kunna belysas på olika sätt nattetid för att på så sätt skapa levande och iögonfallande allmänna konstverk. Mellan juli och oktober i år kommer vattnet att falla i East River. Med den überbilliga dollarn kan man svischa över en weekend med sista minuten för att av njuta vattenfall – i New York. Ta med med badkläder!Läs mer på: www.nycwaterfalls.org.

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Alla lågprisflyg, Lågprisflygbolag, Resor, Städer och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Res till New York med lågprisflyg och bada i vattenfall

  1. Elin skriver:

    du e rolig du 🙂

  2. Elin skriver:

    hah neeej då den där var jättegod, jag köpte två olika.. brukar göra samma sak varje gång jag köper, drar ut ”smakkvitton” ber kassörskan vika undan priset, tar dom som faller mig i smaken bäat 🙂

  3. Elin skriver:

    ja naturligtvis heter det dummy.. men vi säger dummie för att min kund sägar att han är så dum så han behöer en dummie för att förstå något hahah

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s