92 år gammal – med brösten fulla av silikon


92 år gammal – med brösten fulla av silikon

Det här är en ny, och milt sagt märklig företeelse, kopplad till en reseupplevelse. Kolla på den närnare 100 år gamla damen i mitten (och glöm aldrig Fridolfs påklistrade leende t h). Man ser det lite här och där, fast oftast i mer exklusiva områden. Generellt verkar människan vägra inse att åldrandet är en del i en naturlig process. Det borde vara något fint att bli en silvergrå panter. På stränder runtom i världen kan man konkret se människor som vägrar att åldras med värdighet. De försöker fuska sig till ungdomlighet. På ytan! Det blir lite av freak show där den som blir betittad sannolikt tror att ögonkasten är något positivt.

Fåfänga är en märklig drog. Sorgligt!

Dagens motto: Tiden går – men silikonet består.

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Resor, Roligt, Sex och sånt, Skvaller och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 92 år gammal – med brösten fulla av silikon

  1. Leif Styre'n skriver:

    Varför skriver ingen om att kvinnan i mitten är sjukligt mager. Hennes armar är ju som hos de unga modedockorna. Revbenen syns tydigt som det gick att se på de som suttit länge i koncentrationsläger. Hennes bröst ser därför märkligt fylliga ut. Men det mest uppseendeväckande är ändå at hon är förfärligt mager.

  2. Designtjejen skriver:

    Uff.. jag har sett den innan.. gräslig.. usch.. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s