Lär dig om livet

Shit in Hollywood

Vi läser dagligen om skådisar som kommit ut från, eller ska på, rehab, alltså framgångsrika människor som mår skit. (Kan man köpa aktier i Betty Fords klinik?) Men man behöver inte vara hjärnkirurg för att förstå att skiten man trycker i sig från ett håll, praktiskt eller psykologiskt, kommer ut en annan. För mycket sprit, mat, droger och för lite sömn och träning ställer till det. Kändisskapet skapar en ihålig värld som äter energi. När en sådan svärmorsdröm som Kirsten Dunst åker in på avgiftning förstår man att Hollywood äter människor inifrån. Tuggar sönder. Symboliken är; även om det är vackert, snyggt och balanserat så kommer bubblorna upp till ytan… till slut…

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Kändisar, Media, Sex och sånt, Skvaller och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lär dig om livet

 1. bounty66 skriver:

  Heheh jaa schysst illustration till texten måste jag ju säga!

  Jooo nog tusan är han jordens mest hatade man Josef Fritzl!

  Men att döda honom skulle var fööör lindrigt straff.. Först skulle man plåga honom i 24 år med en massa sadisktiskt skit! Synd bara att han kommer att dö av ålderdom snart!

  Ha det gottis!

 2. Mr Manolo skriver:

  Delar din åsikt om idioten Fritz… men han är ondare än en människa borde kunna vara… sina egna barn… incest… inlåsta… i massor av år… puuuuuuuuuh…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s