Wesley Snipes klär nog i randigt

                                                                  

Wesley Snipes

Gå direkt i fängelse! Gå direkt i fängelse utan att passera gå! Skådespelaren Wesley Snipes dömdes på torsdagen till tre års fängelse för skattebrott. Snipes, känd från filmerna Blade och Demolition man, fälldes för att ha undangömt närmare 100 miljoner kronor från skattmasen mellan 1999 och 2001. Det skriver Times Online. För att blidka den samlade rätten hade Wesley Snipes advokater förberett tre kuvert med totalt 30 miljoner kronor. Såväl domaren som åklagaren avböjde det sena återbetalningsförsöket och pengarna försvann istället med en representant från skattemyndigheten. Wesley Snipes skådespelarkarriär inleddes för lite mer än 20 år sedan när han uppträdde som gängledare i Michael Jacksons video Bad. Sedan dess har skådespelaren figurerat i över 40 filmer. Nu har han, precis som tennisspelaren Boris Becker, sällat sig till gruppen skattefuskare av rang.

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Film, Kändisar, Samhälle, Skvaller och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Wesley Snipes klär nog i randigt

  1. johan skriver:

    Nu slipper vi ett gäng skitfilmer de kommande tre åren, yippie! typ…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s