Sarah Jessica Parker från Sex and the City visar brösten

sarah jessica parker tits naked / visar brösten

Den på bilden givmilda skådespelerskan Sarah Jessica Parker är född 25 mars 1965 i Nelsonville, Ohio, USA. Hon är en flerfaldigt prisbelönad amerikansk skådespelerska, som även har en bakgrund som dansare och sångerska. Hon är mest känd som sexkolumnisten Carrie Bradshaw i HBO-serien Sex and the City, men har även medverkat i ett flertal musikaler på Broadway, inklusive Annie, Once Upon a Mattress och How to Succeed in Business Without Really Trying. Hon har jobbat professionellt som skådespelerska sedan åttaårsåldern.

Blev för ett tag sedan framröstad som den osexigaste kvinnan. Hans Wiklund ska ha cred för att han vågar såga Sex and the City. Att han vågar ifrågasätta. Om ett killprogram pratat om tjejers könsorgan på samma sätt hade det blivit ramaskri.

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Film, Kändisar, Sex och sånt, Skvaller och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Sarah Jessica Parker från Sex and the City visar brösten

 1. Tessan skriver:

  Nu är du väl ändå ute och cyklar. Man får tycka vad man vill om SATC-filmens kvalitet och ingen behöver tycka om varken shopping eller kvinnorna i filmen, men att hylla HW för att han säger saker som “om man gillar satc förtjänar man hälften av en mans lön”, är du helt dum i huvudet? Jag tjänar dubbelt så mycket som de flesta av mina killkompisar och jobbar dubbelt så hårt – och jag förtjänar inte det för att jag gillar skor?!? Han dissar alla kvinnor som längtar efter att hitta sin drömkille – själv är han gift med Emma Supermodell. Han är en patetisk, ängslig, kissnödig mansgris – och det är du med.

 2. Mr Manolo skriver:

  Det verkar vara en känslig puck. En riktigt känslig puck. Sannolikt är du medveten om att ditt behov av att stänga-av-hjärnan-och-slötitta-på-skit är en dålig vana. Din reaktion tyder på det, din frustration bekräftar det. Att du dessutom marknadsför dig som höginkomstagare i ditt eget inlägg, använder mansgrisattribut och gamla floskler manifesterar att du aldrig kommert bli medlem i MENSA. Du ska ha en tredjedels lön!

 3. Tessan skriver:

  hahaha! jag är medlem i Mensa. Sorry. För övrigt har Mensa enbart med IQ att göra – inte med intelligens. Kolla upp skillnaden.

 4. Mr Manolo skriver:

  Jo, Tessan du verkar inte bara sakna några skruvar utan hela jävla verktygslådan. För att underlätta för dig så kan du här läsa lite nedan (om du förstår vissa engelska termer). Ha en trevlig sommar kära fiskmås…

  http://sv.wikipedia.org/wiki/IQ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s