Bluffen Anna Skipper – blir allt fetare

Anna Skipper allt fetare / Du är vad du äter

Titta på Anna Skipper på bilden och ställ dig därfter frågan: kan någon som äter rätt och tränar regelbunden ha så feta och otränade armar? Är det möjligt över huvudtaget?

Nej, för det vi ser är ett klassiskt gäddhäng från en individ som sannolikt tar extra allt på sin pizza, snaskar chips när Olof inte är med, och som rör sig lika mycket som en trött sengångare. Anna som ser ut som 50, fyllde 40 i år, men använder sig alltså inte av sin egen ”kunskap” för att tappa några kilon. Då pratar vi inte brösten som är fulla med silikon utan resten av kroppen.

Hon har dessutom kritiserats hårt av företrädare för Dietisternas riksförbund, som bland annat anser att programmet förstärker fördomarna mot överviktiga genom att bemöta dessa respektlöst. Snart är hon själv i en situation att hon måste vara deltagare i sitt eget program – som överviktig.

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Anna Skipper, Antikändisar, Kändisar, Media, Roligt, Sex och sånt, Skvaller och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Bluffen Anna Skipper – blir allt fetare

 1. Anneli skriver:

  Visst är hon en bluff, hörde om en tjej som varit på samma restaurang som Anna Skipper för några år sedan. Efter maten tar människan upp en cigarett och börjar röka! Snacka om dubbelmoral! She´s only in it for the money!

 2. Sandra skriver:

  Hon är en affärskvinna. Programmet är bra reklam för hennes företag. Hon har ju ett företag som säljer massa olika hälsopreparat. Kanske lever hon visst som hon lär. Men hon har kanske den kroppsformen. Dvs kurvig, inte jättesmal.

  Att det finns ”föryngringsmat” som bromsar åldrandet, som hon påstår, är dock bara skitsnack. Hur man åldras har främst med gener att göra. Och hade föryngringsmat fungerat så borde ju Anna Skipper inte se ut som 50 fastän hon är 40. Håller även med om att tjocka människor hånas och kränks i programmet. Men dom som ställer upp i programmet får skylla sig själva. Det är ju friviligt att deltaga.

 3. Niina skriver:

  Jag bodde två veckor i rummet bredvid henne på ett hotell i Indien Goa. Kan ju meddela att hon satt i baren och drack bärs typ varje kväll.

 4. jag skriver:

  håller med er!! och en annan sak… det är säkert jättebra kost som anna skipper rekommenderar men jag är lite skeptisk när det gäller dessa drinkar och pulver man ska ta! hur naturligt och nyttigt är det egentligen? och att vara hälsosam omfattar också hårvård, hudvård etc. anna är extremt blonderad, så där blond kan man inte bli med naturlig hårfärg och hon är väl knappast så där blond naturligt..? och så är hon väldans solariebrun. hälsosamt? knappast!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s