Svenskarnas 10 i topplista – lågprisflyg till New York och Bangkok

 

new_york_city_usa_new_york lågprisflyg och billig dollar

Det är tryck i resebranschen just nu och i sommar vill svenskarna gärna resa långt bort. New York är i topp följt av Bangkok. Typiska solparadis i Europa finns lite längre ner på listan. Man ser en trend att svenskarna väljer att resa långt bort även på sommaren. Det är också långlinjerna som toppar försäljningslistan denna sommar. New York toppar följt av Bangkok och Los Angeles hamnar strax utanför tio i topp, baserat på en lista för hur 40 000 kunder har bokat hos en större reseaktör. De destinationerna följs av mer traditionella sydeuropeiska destinationer som Malaga, Palma, Aten och Nice.

Den låga dollarn gör att många reser till USA. New York är en fantastisk sommarstad med alla sina parker och vatten. Los Angeles är också trevlig som utgångspunkt för att resa runt i Kalifornien som har ett underbart klimat under sommartid. Den destination i Europa som sticker ut mest som nykomling bland de mest valda destinationerna är Prag. Mycket kultur, vackra byggnader och ett fantastiskt utbud av barer, caféer och restauranger gör att många väljer att åka tillbaka. Mallorca, den gamla klassikern har tagit tillbaka sin plats på listan igen. Thailand fortsätter att växa som destination även under sommartid. Landet som vinner alla undersökningar som populärast på grund av sin vänlighet, bjuder på säker värme under vår sommarsäsong.

Sveriges 10 i topp denna sommar:
1. New York
2. Bangkok
3. Prag
4. Malaga
5. Palma
6. Aten
7. Nice
8. Paris
9. Barcelona
10. London

Listan baseras på Travellinks 40 000 kunder som köpt resor. 

Du hittar dem och annat lågprisflyg på Lågprisflygbolag.se

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Alla lågprisflyg, Lågprisflygbolag, Resor, Städer och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s