Restrend: All-inclusive blir allt populärare

 

All-inclusive, all inclusive, lågprisflyg

All-inclusive, all inclusive, lågprisflyg

 

 

Trenden att fler och fler åker på så kallad all-inclusive-semester blir allt tydligare och efterfrågan på charterresor där man kan äta och dricka på hotellet utan att behöva ta fram plånboken ökar markant. Speciellt barnfamiljer uppskattar denna resform och det är inte ovanligt att hela tjocka släkten ger sig iväg till solen. Far- och morföräldrar som väljer att bjuda barn och barnbarn på en semesterresa istället för att bjuda in till kalas för att fira bemärkelsedagar. Att resa bort med hela, stora familjen har blivit ett spännande och lite lyxigt alternativ till traditionella födelsedagsfester.

Vad som ingår I all-inclusive varierar mellan de olika hotellen, men oftast ingår all mat och dryck samt glass. Öl och vin ingår, liksom drinkar som i vissa fall enbart görs på lokala spritsorter.

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Alla lågprisflyg, Lågprisflygbolag, Resor och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s