British Airways har spännande destinationer till lågprisflyg

British Airways har spännande destinationer.

British Airways har spännande destinationer.

British Airways, kallt BA i folkmun, är Storbritanniens största flygbolag och faktiskt ett av världens största flygbolag. British Airways har gott rykte och flyger på en massa spännande destinationer till fantastiska priser som kan kallas lågprisflyg. Att kika runt på deras hemsida och bara drömma sig iväg är en fröjd för den fantasifulle. De har drygt 220 egna destinationer men närmare 600 med sina samarbetspatners i One World.

British Airways har en flygplansflotta med Airbus och Boeing 737, Boeing 747, Boeing 767, Boeing 777 m fl. man har beställningar på Airbus A380 och Boeing 787. British Airways är efter Air France Europas största flygbola med fler atlantflygningar än något annat bolag. Bolagets huvudflygplatser är London-Heathrow och London-Gatwick.

Titta runt på British Airways och andra aktörer här. Tänk på att priser förändras kontinuerligt, d v s om du hittar flygbiljetter till ett bra pris så ska du slå till.

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Alla lågprisflyg, Lågprisflygbolag, Resor, Städer och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till British Airways har spännande destinationer till lågprisflyg

  1. Elin skriver:

    Yes i know my friend

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s