Bröllopsresa till Bora Bora och Tahiti


Bröllopsresa till Bora Bora och Tahiti

Bröllopsresa till Bora Bora och Tahiti

Tahiti (bilden) är en vacker ögrupp som också kallas Franska Polynesien. Öarna är utspridda över fyra miljoner kvadratkilometer hav i sydöstra delen av ljuvliga söderhavet och består av fem huvudgrupper: 
1. Society-öarna (Tahiti)
2. Austral-öarna 
3. Marquesas-öarna
4. Tuamotu-atollerna
5. Mangareva-öarna
På Tahiti finns både höga vackra vulkanöar och korallatoller. På vulkanöarna är jorden mer näringsrik med en bredare växtlighet som följd. Att resa runt bland dessa öar är en välsignad upplevelse även om reskassan får sig en ordenligt omgång för det är dyrt här. Men Bora-Bora är en upplevelse utöver det vanliga och passar perfekt för bröllopsresan. Vackert och romantiskt i kubik! Huvudstaden heter Papeete och ligger på ön den största ön och bästa tid att åka är september och oktober. Varför välja en gigantisk stad som Peking när man kan välja paradiset.

Man kan flyga dit relativt billigt: Lågprisflyg

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Alla lågprisflyg, Bröllopsresa, Lågprisflygbolag, Lyx, Resor, Vackra öar och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s