Victoria Beckham och Paris Hilton ger sex tips att bli rik

Victoria Beckham och Paris Hilton ger sex tips kring hur man blir rik.

Victoria Beckham och Paris Hilton ger sex tips kring hur man blir rik.

 

Victoria Beckham och Paris Hilton vet bättre än de flesta hur man suger nektarn ur sitt eget namn. Den ena delar kudde med David Beckham den andre är arvtagare till Hilton – ett hotellimperium.

1. Utnyttja beroenden och fåfänga. Något som båda dessa damer gjort med den äran gjort med stor framgång.

2. Arv. En säker väg till de stora pengarna för några få. Här har Paris Hilton ett visst försprång om inte arvslotten försvann med alla ”home sex videos”…

3. Fixa en hävstång. En teaterföreställning kan bara locka några hundra i publik och måste dessutom sättas upp varje kväll för att fortsätta generera intäkter. Spelar du i stället in en film (läs; ”home sex videos”) kan du visa den för en publik världen över under lång tid – en investering med god hävstång. Gäller exempelvis affärsidéer på nätet.

4. Utnyttja bra idéer – som inte nödvändigtvis är dina egna. Man måste inte vara först med en affärsidé för att tjäna pengar på den. Du kan hänga kläder på din exploaterade kropp och tjäna klirr.

5. Utnyttja karteller och monopol. Kan du uppnå en ställning där du är mer eller mindre ensam på din marknad (läs; ”home sex videos”) kan du göra stora pengar på produkter kopplade till dig.

6. Sälj drömmar. En vanlig strategi för fifflare, men kan också vara helt lagligt. Exempel: Att locka investerare till ett företag som bara är ett varumärke, alltså ett namn och lite luft. Man kan tjäna grova pengar på lycksökarna. Du kan bli rikare på att sälja hackor och spadar till guldletarna än att leta själva guldet.

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Kändisar, Lyx, Mode, Paris Hilton, Sex och sånt, Skvaller, Victoria Beckham och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s