Fenomenet Blondinbella rapar billigt vin

Kan inte bli klok på lillgamla Blondinbella som pratar som en ytterst gammal människa i en relativt ung kropp. Att höra en 17-åring argumentera mot lag och ordning blir skrattretande. Bara för att man kan klippa och klistra i en blogg så är man inte medlem i Mensa. Hon borde starta en sexblogg med en massa sexnoveller och basera dem på intaget av billig box. Naturligtvis för dem i rätt ålder annars är det olagligt. Hennes svullna nuna har dock fått en förklaring – det är mycket socker i billigt vitt vin…

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Skvaller och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Fenomenet Blondinbella rapar billigt vin

 1. Emma skriver:

  Okej, jag ska inte argumentera emot blondinbella för jag orkar inte ens lägga tid på det som alla andra gör, bättre att sköta sitt eget liv, men hur som helst att du sitter och skriver att en 17-åring inte kan vara smart? Måste man vara med i Mensa för att vara så himla klok och vis i livet ? Jag vet många unga som är otroligt mycket smartare än många äldre, äldre må ha erfarenhet men bara för att man är ung behöver inte BETYDA att man är dum.. Och om man inte kan som 17-18 åring sitta och argumentera kring lagar hur fan ska vi då få fram våra jurister i landet ? Det verkar inte vara tillåtet för dig, enligt dina argument så är vi otroligt inkompetenta till saker och ting som bara ni ”vuxna” kan, men kan du då ge mig en bra förklaring till ”vuxen” för jag har nämligen mött människor från 25-35 som inte alls beter sig och kan saker som en sådan i den åldern borde.. Det är så otroligt osmart att dra folk över en kant, kolla på dig själv !!!

 2. Cia skriver:

  ..oj då.. du skaffar dig vänner ser jag 😀
  haha

 3. ludde skriver:

  läs bellas blogg så kanske ni fattar att alla hästar e inte i stallet o hissen går inte ända upp alla gånger….:)

 4. Thea skriver:

  Bra skrivet tycker jag 😉

 5. Johanna Sjödin skriver:

  Tycker det är starkt att någon som är 17 år vågar skriva om alkohol så okritiskt som Löwengrip gör. Om någon är löjlig så är det alla som dissar henne. Hon har lyckats åstadkomma mer än de flesta trettioåringar på två år, det är uppenbart att hon kan hantera spriten.

 6. Mr Manolo skriver:

  En lag är en lag. En individ kan aldrig sätta sig över den för då blir det anarki. Vem bedömer den enskilde människans förmåga att klara saker bättre eller sämre. Du…?

 7. snygg som fan skriver:

  Är det inte hennes farsa som är lite ”skum” om vi säger så…?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s