Mer nakenchock av Dr Åsa alias doktor Åsa Vilbäck

Dr Åsa alias doktor Åsa Vilbäck på äventyr

Dr Åsa alias doktor Åsa Vilbäck på äventyr

Hon verkar populär den gamle Robinsonkämpen och kirurgen Åsa så här kommer mer nakenchock av Dr Åsa alias doktor Åsa Vilbäck. Kroppsmålning i alla ära men är det inte lite dagis över det hela. Man kan se bilderna lite som ”då” och ”nu”, och ni kan gissa ordningen...

Aftonbladet

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Antikändisar, Åsa Vilbäck, Media, Sex och sånt, Skvaller och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mer nakenchock av Dr Åsa alias doktor Åsa Vilbäck

 1. Åsa Vilbäcks fanclub skriver:

  Robinson Åsa eller Dr Åsa.. Åsa Vilbäck är i sanning en sällsynt hycklande exhibitionistisk kvinna som totalt hämningslöst breder ut sig och sitt gapiga proffstyckande över Mediasverige.

  Följande har av initierade källor framkommit på diverse forum:

  I en krönika i Dagens Medicin skriver hon att läkare inte borde få använda mobiltelefon på arbetstid. Samtidigt brukade hon gå runt med sin egen mobil ständigt påslagen på sin fd. arbetsplats på Universitetssjukhuset i Örebro. (som hon använder för att sköta sin privata firma på arbetstid)

  Hon kritiserar ständigt den offentliga sjukvården i Sverige, samtidigt som hon och hennes sambo driver ett lukrativt läkarbemanningsföretag som skor sig på den läkarbrist som finns i primärvården.

  Hon klagar över dåliga handledare inom läkarutbildningen, men samtidigt tycks hon ha gjort sig omöjlig som St-läkare genom att operera sönder brösten på flera kvinnor, utan att ha konsulterat mer erfarna kollegor.

  Hon har ägnat flera krönikor i Dagens medicin till att hylla namngivna överordnade chefer.. allt för att säkra en fast tjänst på kliniken.. Som en av hennes fd. chefer uttryckt sig under en firma fest.. ”she’s a real cocksucker..”

 2. Mr Manolo skriver:

  Hahaha… ja, det är ju också ett sätt att ta sig fram i karriären. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s