Är Tyra Banks rakad?

 

Har Tyra Banks en rakad skalle under peruken?

Har Tyra Banks en rakad skalle under peruken?

Den kända fotomodellen Tyra Banks bär alltid peruk då hennes hår är helt förstört. Men har hon en rakad skalle? Banks, som i unga år blev retad för sin längd och smala kropp, bestämde sig i high school för att pröva på modellyrket. Vid 17 års ålder hoppade hon av high school, fick ett kontrakt med Elite Model Management och flyttade till Paris – trots att hon hade blivit antagen till de amerikanska universiteten UCLA och USC. I Paris fick Banks karriär en rivstart och media såg henne som den nya Naomi Campbell. Vidare arbetade Banks under många år för Victoria’s Secret. Hon har även blivit fotograferad för Sports Illustrated och var den första svarta modellen som prytt omslaget till Sports Illustrated’s Swimsuit Edition och Victoria’s Secret Catalogue. Nu är hon programledare och producent för America’s Next Top Model och har tjänat storkovan. Men framgången har ett pris och håret var det hon fick betala

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Design, Film, Kändisar, Lyx, Media, Mode, Reklam, Skvaller, Tyra Banks och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Är Tyra Banks rakad?

  1. Dalia skriver:

    vet ej om hon är rakad eller ej vet bara att hon är sjukt vacker..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s