Horoskop och stjärntecken – ur ett modernt perspektiv

 

Modernt horoskop med gammal illustration

Modernt horoskop med gammal illustration

Läser aldrig horoskop då de aldrig är skrivna ur den enskilda individens förutsättningar. Hur ska stjärnonas position kunna styra hur en grupp människor är? Har därför tittat i en egen kristallkula och skapat en mer ärlig och modern tolkning…

Vattumannen (21/1-18/2)
Du är uppfinningsrik och du lutar åt progressivitet. Du ljuger mycket och ofta. Du upprepar samma misstag gång på gång eftersom du är korkad. Alla tycker att du är ett jävla svin.

Fiskarna (19/2-20/3)
Du är en pionjär och tycker att de flesta människor är skithögar. Du är snabb att ge igen, otålig och full av goda råd. Det enda du gör är folk du möter förbannade. Du är snarstucken.

Väduren (21/3-20/4)
Du har livlig fantasi och tror ofta du är förföljd av någon eller något. Du har lite inflytande på dina vänner och folk avskyr dig för att du skryter med den lilla makt du har. Du saknar självförtroende och är en allmän nolla.

Oxen (21/4-21/5)
Du är praktisk och ihärdig. Du äger stor beslutsamhet och arbetar som fan. De flesta tycker att du är envis och tjurskallig. Du vill att allt ska vara rättvist.

Tvillingarna (22/5-21/6)
Du är intelligent och snabbtänkt. Du tenderar att vänta dig för mycket tillbaka i förhållande till vad du ger. Det innebär att du är en snål jävel. Tvillingar är ökända för att ha en viss dargning mot den egna genpoolen.

Kräftan (22/6-22/7)
Du är sympatisk och förstående när det gäller andras problem, vilket gör dig till en lättlurad sate. Du skjuter alltid upp saker. Det är därför du alltid kommer att gå på A-kassa och tära på samhället. Alla som sitter i fängelse är kräftor.

Lejonet (23/7-23/8)
Du ser dig själv som en född ledare. Andra ser dig som en idiot. De flesta lejon är bråkmakare. Du är fåfäng och tål inte kritik. Din arrogans är direkt vedervärdig. Lejon är tjuvaktiga och har ofta drag av mytomani.

Jungfrun (24/8-22/9)
Du är den logiska typen och hatar oordning. Din pedantiska attityd gör dina vänner och arbetskamrater fysiskt sjuka. Du är kall och okänslig och ganska tråkig. Jungfruar dras till varandra likt spyflugor kring en hundskit.

Vågen (23/9-23/10)
Du är den artistiska typen och har svårt att hantera verkligheten. Du lever i en fantasibubbla. Dina chanser till anställning och bra lön är lika med noll. 

Skorpionen (24/10-22/11)
Du är värst av dem alla. Du är slipad i affärer och helt opålitlig. Du kommer att klättra till toppen av karriärstegen på grund av din totala brist på etik och moral. Du är den perfekta skitstöveln. 

Skytten (23/11-21/12)
Du är optimistisk och entusiastisk. Du har en vårdlös tendens att blint lita till turen eftersom du är fullkomligt talanglös. Majoriteten av skyttar är fyllon. 

Stenbocken (22/12-20/1)
Du är konservativ och rädd för att ta risker. Du är kort sagt en fegis. Ingen stenbock har någonsin betytt något. Du är inte värd att nämnas här…

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Horoskop, Kändisar, Roligt, Skvaller och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Horoskop och stjärntecken – ur ett modernt perspektiv

  1. Cia skriver:

    ”Du lever i en fantasibubbla” haha, det kan aldrig stämma ^^’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s