Sexiga Carolina Gynning nästan naken

Sexiga Carolina Gynning nästan naken

Sexiga Carolina Gynning nästan naken

Carolina Gynning, egentligen Carolina Gynning Nilsson, är född i Malmö men växte upp i Falsterbo. Något som kanske förklarar hennes spännande dialekt. Carolina har en spretig cv och har varit/är en salig blandning av glamourmodell, programledare, sångerska, skådespelerska, dokusåpadeltagare, bloggare och konstnär. I januari 2007 gick Gynning ut med ett löfte om att byta ut och sälja sina silikonimplantat, anledningen var att hon inte längre ansåg sig trivas i dubbel D-kupa utan istället önskade gå ner till mindre implantat och kupstorlek C. Hon har också i en intervju sagt: ”…jag ville skapa en tjej som kunde tillfredsställa män och vara sexig, det är så fel. Jag trodde att min självbild skulle bli bättre, men den blev ännu sämre…”.

I början av februari 2007 opererades implantaten ut, vilket förevigades av fotografen Elisabeth Ohlson Wallin. Implantaten lades i en plexiglaskista och såldes därefter på auktionssajten eBay. Intäkten skänktes till välgörande ändamål.

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Antikändisar, Carolina Gynning, Fotomodeller, Kändisar, moore, naken, sex, Sex och sånt, Skvaller och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sexiga Carolina Gynning nästan naken

  1. Jorma Itkonen skriver:

    Överdriven syn på Carolina, finns snyggare men inte för att förelämpa henne utan det är dags att dra ner på takten i media (blir allmän pers)och för hennes egen skull (hälsa mm).
    Beundrar henne som allmän person med rätta plagg blir hon mer perfekt än naken. ( sett mye naket)
    V.H.
    Lorre / Dalarö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s