Billigt flyg till äventyrliga Australien

 

Billigt flyg till äventyrliga Australien

Billigt flyg till äventyrliga Australien

Närmare hälften av alla besökare till Australien kommer in via vackra Sydney, men man kan även komma in via Melbourne, Brisbane och Perth. För den som verkligen vill åka direkt går det att hitta internationella flygningar till Cairns, Adelaide, Darwin. Lågprisflyg till Australien ska kombineras med and resor så att man får billigast möjliga resa. Australien är stort och vissa resor kan byggas in i en jorden-runt-resa vilket gör att du tjänar pengar på att planera resa och transporter. Här pratar man engelska men var sjunde australiensare pratar ett annat språk än engelska. Det är ett mycket mångkulturellt samhälle. Levnadsstandarden är ungefär som Sveriges. Ytan är på 7,7 miljoner km2 vilket man kan jämföra med Sveriges 500 000. Australien är den minsta kontinenten men också den största ön. Från väst till östkusten är det 400 mil! Australiens yta skulle uppta 70 procent av Europa.

 

Australien har en varierad och sagolik natur. Mycket beror på klimatet då olika delar har olika väder. De södra delarna av landet har sin vinter, med kyligare klimat när vi har sommar här i Sverige. Då kanske det inte är den bästa tiden att besöka de delarna av landet. Högsäsong är under sommaren, mellan december och mars. De norra delarna av landet har tropiskt klimat med ganska jämn värme året om. Räkna med temperaturer kring 30 grader. Regnsäsong finns här mellan december och februari. Bästa tiden att besöka dessa delar är maj till oktober. I de inre delarna av landet är det varmt och den bästa tiden att besöka dessa delar är bland annat oktober till november och mars till maj. Ta med flygsmällan!

Här är några lågprisflygbolag som flyger på Australien:

– Air Asia flyger på Guldkusten, Melbourne och Perth från Kuala Lumpur i Malaysia. Du kan tjäna pengar från Europa om du har ett stopp i Malaysia.
– Viva Macau flyger på Sydney från Macau och Hong Kong.
– Tiger Airways från Singapore till Perth.
– Jetstar Airways flyger på flera destinationer
– V Australia flyger mellan Melbourne, Brisbane, Sydney och Los Angeles.

Här är fler lågprisflygbolag som flyger på Asien.

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Alla lågprisflyg, Lågprisflyg, Lågprisflygbolag, Resor, Städer och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Billigt flyg till äventyrliga Australien

  1. Ping: Daily News About Sydney : A few links about Sydney - Friday, 22 May 2009 05:08

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s