Tim Vrågård är ”stark som en oxe”

Enligt sajten Svenska Fans är Tim Vrågård ”stark som en oxe”, och det kanske förklarar en del… att laget heter FC Talangen Wankers kanske förklarar ännu mer…. men det det mest beskrivande är att Tim blev avsatt som kapten i fotbollslaget eftersom han fick ”rött kort i varje match”.

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Antikändisar, Äckligt, Fotboll, Media, mord, Skvaller, Sport, Tim Vrågård och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tim Vrågård är ”stark som en oxe”

  1. Yero skriver:

    Tycker ni borde ta tillbaka det ni skrivit om vårt lag. Vi har ingen delaktighet i det, och tog tydligt avstånd från mordet genom att hylla Therese under vår senaste match. Vi saknar henne något otroligt alla i laget, tycker det är helt fel att ni drar in oss i det här.

    • Mr Manolo skriver:

      Ingen drar in laget utan refererar till källan, d v s lagets sajt, bara för att man lirar i samma lag är man inte samma individ. Det förstår jag, det förstår du, det förstår alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s