Tove Lind in på rättspsyk – känner skuld?

Hur ser draperierna ut på rättspsyk?

Hur ser draperierna ut på rättspsyk?

Den unga Tove Lind som är delaktig i mordet på Therese Johansson Rojo mår skit och är placerad på rättspsyk där hon nu övervakas dygnet runt. Frågan är varför man bryter ihop om man inte känner skuld? Varför? Har hon kanske redan förstått vad hon ställt till med? Chock? Trauma? På rättpsyk hamnar hon först på isoleringen där två vårdare håller henne under uppsyn. Där har hon en säng där det också finns möjligheter att spänna fast henne. Det finns ett enkelt duschrum med toalett – där vi hoppas att de inte valt detta draperi. Till både rummet och duschrummet finns fönster där flickan kan övervakas av personalen. Varför? Jo, man befarar risk för själmord. Att hon vill fly från den vidriga känsla som är hennes nya verklighet, den att ligga bakom mordet på en annan människa.Det här är Tove Linds nya vardag, det är en tuff vardag men inte lika tuff som den Therese Johansson Rojo fick. Hur Tim Vrågård mår kan vi bara gissa. Kanske sitter han och räknar röda kort i år, han har ett gäng från fotbollspel tidigare i år. Nu har han fått ett rött kort igen, han är utvisad ur livet.

Enligt kammaråklagare Karolina Lindekrantz har tingsrätten inte beslutat att de misstänkta ungdomarna ska genomgå rättspsykiatriska undersökningar, man tycker helt enkelt att de verkar vara ”friska” mördare. Inga nya förhör är planerade för någon av de misstänkta ungdomarna. Utredningen ska vara klar i augusti.

Aftonbladet I  SvD I  DN

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Antikändisar, Äckligt, Media, mord, Samhälle, Skvaller, Tim Vrågård, Tove Lind och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s