Leila K får fängelse för stöld och olaga hot

Leila K får gå direkt i fängelse utan att passera "gå"

Leila K får gå direkt i fängelse utan att passera "gå"

Den nu 38-åriga före detta sångerskan Leila K är mest känd som artisten ”som det gått snett för”. Riktigt snett! Nu är hon dessutom dömd för sin stöldturné i Stockholms innerstad. Leila K ska ha stulit från en rad butiker och varuhus och i vissa fall har hon även dödshotat personalen. Hon döms också för att ha stulit en mobiltelefon av en man som själv påstår att han ville hjälpa henne. Mannen uppger att han bad henne följa med honom hem eftersom han hade en gammal mobil hon kunde få. Men i stället för att ta emot den stal kvinnan en annan, finare, nyare och dyrare mobil som låg framme. Förutom fyra månader bakom lås och bom ska artisten betala 1 644 kronor i skadestånd och 500 kronor till brottsofferfonden. Det här är ett bevis på att dålig självkänsla och droger inte är en bra kombination.

Tänk att Leila K sjöng “Got To Get“ med Rob ‘N’ Raz en gång i tiden. Numera är hon en påtänd tjuv i trasiga kläder, som lever den hemlöses liv. Men nu har hon fått ett hem i fya månader…

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Antikändisar, Äckligt, Leila K, Media, Musik, Samhälle, Sport och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Leila K får fängelse för stöld och olaga hot

  1. lars jonsson skriver:

    Denna bitch kysste mig på en schaskig kvarterspub redan hösten 1997. Hon bokstavligen sprängde sig in på Rasa Sayang (ändhållplats Mölndal), flippade omkring som en schizofren alt. manisk och hamnade slutligen bredvid mig vid bardisken: tjatade om att jag såg ut som Spock i Star Treek, lutade sig ständigt närmare och närmare på ett drucket sätt, tills hennes läppar slutligen träffade mina i en blöt förening. Jag vill inte dissa mig själv, men med tanke på min yttre framtoning vid detta tillfälle måste Leila K:s omdöme vara skadat…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s