Kate Moss gör allt till ett naket och ärligt konstverk

Kate Moss är ett levande konstverk...

Kate Moss är ett levande konstverk...

Ge Kate Moss en cigg, en gammal hjälm, och en säng som står lutad mot en vägg och du har en fantastisk bild. Kate må göra dumheter men världens alla kameror älskar henne. Fröken Moss är väldigt kort för att vara modell, bara 1,70 m, vilket är häftigt. Moss har hunnit avverka ett gäng killar och var under en tid tillsammans med skådespelaren Johnny Depp – observera på att Vanessa Paradis är lik Kate Moss. Hon har de senaste åren haft ett ostadigt förhållande med musikern – och knarkaren – Pete Doherty. Hon är sedan en tid tillbaka tillsammans med Jamie Hince, gitarristen i den brittiska rockduon The Kills. Kate har även dottern Lila Grace från en tidigare relation med förläggaren Jefferson Hack.

Kate Moss är känd för sitt drogmissbruk och bilder på henne sniffandes kokain publicerades i den brittiska tabloiden Daily Mail i augusti 2005. Många företag valde att säga upp sina kontrakt med henne däribland svenska H&M. Det var många som efter händelsen ansåg att hennes karriär var slut, men efter en vistelse på rehab kom hon tillbaka och 2006 valde många företag att åter använda henne i sina kampanjer. Vi lyfter på hatten… jag menar hjälmen.

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Fotomodeller, Kate Moss, Kändisar, Mode, naken, Sex och sånt, Skvaller och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s