Lågprisflygbolaget Norwegian bara växer

Norwegian har en modern flotta med bl a senaste Boeing 737

Norwegian har en modern flotta med bl a senaste Boeing 737

Numera är Norwegian Skandinaviens största lågprisflygbolag och faktiskt det fjärde största i Europa. Bolaget var snabbt framme och tog en position när Sterling gick i konkurs. De senaste året har man haft hela 10 miljoner passagerare. Med låga priser och kundvänliga lösningar har bolaget haft en stark passagerartillväxt de senaste åren och erbjuder totalt 180 linjer till 90 destinationer. Bolaget har 1 500 anställda och en flygplansflotta bestående av 46 flygplan. 61 ny Boeing 737-800W kommer att levereras mellan 2008 och 2014. Norwegian kommer att ha Europas modernaste och mest miljövänliga flygflotta när alla flygplan är på plats. På Norwegians hemsida kan man ofta fynda och hitta riktigt billigt lågprisflyg.

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Alla lågprisflyg, Köpenhamn, Lågprisflyg, Lågprisflygbolag, Mallorca, Milano, Resor, Rom, Städer och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s