Anna Skipper är ”utblottad”!

Vem ska betala Anna Skippers pizza nu?

Vem ska betala Anna Skippers pizza nu?

Nu har sanningen hunnit ikapp hälsobluffen Anna Skipper och hennes make Olof. Nu har de förlorat en rättstvist och då även förlorat det de bluffat ihop av andra. Anna och Olof har haft tvister kring en hel del så kallade ”samarbeten”. De har smygannonserat produkter i allt de har gjort. Handplockade produkter har varit köpta reklamplatser. Utblottade ska de nu ha dragit sig tillbaka i Turkiet där de lurar stackars turkar att knapra vulkansand. Anna själv, som både äter pizza, dricker vin och röker, har fått massmedial uppmärksamhet trots att hon helt saknar utbildning inom hälsoområdet.

Aftonbladet

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Anna Skipper, Antikändisar, Kändisar, Media, Reklam, Skvaller och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Anna Skipper är ”utblottad”!

  1. Robert Andren skriver:

    Allt Skippers tar i slutar med tvister och massmedial exhibitionism. I Sverige har paret snart gjort bort sig fullständig och de är på god väg även i Turkiet.
    Systematisk lurendrejeri är exakt vad det handlar om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s