Skytten Peter Mangs höll Malmö i ett järngrepp

Peter Mangs föddes med "vattenskalle"...

Peter Mangs föddes med "vattenskalle"...

Nu går Expressen ut med bild och namn på den person som de tror är ”skytten” i Malmö. Namnet är Peter Mangs och enligt egen utsago har han asperger. Peter Mangs är 178 cm lång och väger 63 kilo enligt sin nu nedstängda blogg. Enligt hans far föddes Peter med vattenskalle vilken ska ”förklara en del”. Han är stjärntecknet fisk och har åtta som karmatal. Fiskar vet inte riktigt vilka de är utan kan som Jarl Kulle och Lill-Babs gå in i roller för att känna att de lever. De kan vara svaga och lättledda och svekfulla. De är snälla och vänliga, men kan bli taggiga. Åtta som karmatal betyder att obalans är den läxa i livet, som behöver konfronteras. Peter Mangs lever just nu i sitt personliga år ett och det betyder att en ny tid börjar. Det är naturligtvis på gott och ont. Och ifall han nu är skyldig till det han anklagas för så har han inte börjat på ett bra vis. Han är född i Växjö och har vuxit upp i Sverige. Han bodde några år i USA och har ägnat sig åt musik. Hans blogg handlade en del om detta. Denne man har sannolikt hållit Malmö i ett järngrepp den senaste tiden och lättnaden är nu stor. Ingen bryr sig längre om alla de andra skjutningar som har förekommit under det senaste året och varav flertalet inte är lösta.

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Media, mord, Skvaller, Städer och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s