Vägra bakfylla – sex tips som gör att du överlever

Paris Hilton borde läsa dessa sex tips

Paris Hilton borde läsa dessa sex tips

Här kommer de sex bästa knepen på hur du återhämtar dig snabbt vid utgång. Många kändisar har olika knep för att palla, vätskeersättning, mycket vatten och lite salt då och då, gör att de orkar stå…

1. Kom utvilad när du anländer till festen. Är du sliten från gårdagens galej tar det betydligt längre tid för kroppen att återhämta sig.

2. Vissa drycker, dom flesta ”mörka” som exempelvis whiskey, rödvin, och tequila innehåller höga halter slaggprodukter som kan ge en kraftigare baksmälla.

3. Se till att grunda med äta fet mat, t ex nötter och avokado och att dricka ordentligt med vätska innan du börjar dricka alkohol.

4. Att dricka varannan vatten är ingen myt utan det gör dig endast gott. Du förlorar mycket vätska genom att dricka alkohol och för att slippa bli bakis är det bästa tipset att dricka några glas vatten under kvällen. Annars kan du späda ut drinken med lite vatten.

5. Undvik att blanda olika alkoholhaltiga drycker så som öl, rödvin och sprit. Det får dig garanterat att må sämre. För att behålla kontrollen bör du hålla dig till en dryck.

6. Tröttmössor är aldrig roliga att festa med. Därför bör du undvika att dricka te under/innan festen då den drycken, precis som alkohol, är vätskedrivande vilket kan göra dig seg och trött.

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Antikändisar, Kändisar, Paris Hilton, Roligt, Samhälle, sex, Sex och sånt, Skvaller och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s