Gott Nytt! – och så får du en six-pack på magen…

Dags för ett six-pack?

Dags för ett six-pack?

Börja det nya året med något bra, ett löfte. Här kommer fyra knep som hjälper dig få ett klassiskt six-pack på magen. Vägra gömma sig i vassen i år…

Vila: Sov bra, minst sju timmar per natt. Annars bildas stresshormoner i kroppen och dessutom så kan du inte prestera bra på ett träningspass. Ta en powernap på jobbet om du har möjlighet.

Kost: Ät bra. Hur man gör det? Det är väldigt individuellt, men se till att äta något var fjärde timme. Vill du gå ner ska du hålla igen på kolhydrater och ta mer av grönsaker, frukt och proteinkällor. Dra ner på mättade fetter men se till så att du får i dig omättade fetter som till exempel i rapsolja, nötter fet fisk.

Träning: Träna minst tre gånger i veckan, korta effektiva pass på 30 minuter. Två av de tre passen bör vara någon form av konditionspass, till exempel jogging, spinning eller boxning. Det tredje passet bör vara ett styrkepass, för att stärka upp muskelmassan. Utöver det så är vardagsmotionen viktig. Om du har en stegräknare så sikta på minst 10000 steg per dag.

Motivation: För att få resultat måste man vara motiverad, och för att vara motiverad så bör man ha en specifik målsättning. Vad vill du uppnå och till när? Om man trots det har svårt med motivationen ta då hjälp av en personlig tränare eller en kunnig person i din bekantskapskrets. Och kom ihåg: variera din träning, det är nyckeln till framgång.

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Fotomodeller, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s