Den nakna sanningen om Paris Hilton?

Den nakna sanningen om Paris Hilton

Den nakna sanningen om Paris Hilton

Fryser hon aldrig? Och får hon aldrig nog av uppmärksamhet? Tänk på alla bilder utan trosor, filmer (ja, flera) som ”råkat” hamna i tillgänglighetens sajberuniversum. Ibland funderar jag på om man kan ställa en diagnos på Paris Hilton som faktiskt gör allt för att synas i medier världen över. Följande är en förklaring på Exhibitionism:

”Exhibitionism är ett starkt behov att visa nakna könsdelar inför okända personer i kombination med ett extravagant och sexuellt uppförande i syfte att väcka uppmärksamhet eller chockera. Exhibitionism innebär även viljan att överraska andra genom att blotta sig. Denna önskan att visa sitt kön har ofta, men behöver inte ha, en sexuell innebörd för personen. Exhibitionism är ett exempel på parafili. Det är diagnos 302.4 i DSM-IV-TR och F652 i ICD-10. För att diagnostiseras som exhibitionist behöver personen inte ha utfört handlingen, det räcker med önskan om detta. För att anses som en psykisk störning måste symptomen varat i sex månader eller mer, samt hämmat personen i dess liv. Exhibitionism kan också innebära en vilja att visa upp sig utan koppling till sex eller sexualitet. Exempel på detta är att en person vill märkas i en folksamling, synas i media, eller visa upp sig på en scen inför en publik. Exhibitionism på detta sätt är nära kopplat till (försök till) konstnärskap, vilket kan vara mer eller mindre stött av talang. Många konstnärskap är uttryck för exhibitionism, inte minst eftersom en människas konstnärliga uttyck kan sägas vara en förlängning av människan.”

Okej, vad tycker du? Och vi har några andra som man måste fundera kring (även om vissa anses ”heliga”).

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Kändisar, Lågprisflyg, Media, Paris Hilton, Sex och sånt, Skvaller och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s