Billigaste resmålen i världen

 

Billigast att åka till Malaysia, och kanske då Sipadan

Billigast att åka till Malaysia, och kanske då Sipadan

Valutaväxlingsföretaget X-Change som sammanställt årets tio-i-topplista över billigaste länder att semestra i. Intressant att notera är att Nya Zeeland nu betraktas som billigare än Thailand. Anledningen till detta är bl a att den thailändska valutan (baht) är knuten till US dollarn som blivit upp mot 40 procent dyrare som en följd av finanskrisen. Samtidigt har den nyzeeländska dollarn förlorat i värde mer än den svenska kronan och därför är det nu så fördelaktigt att semestra på Nya Zeeland. Annars är det en inspirerande lista för det finns inget bättre att flyga billigt  till ett vackert och BILLIGT land. Det blir liksom njutbart för både alla sinnen samt din plånbok.

Billigast resmål i världen:
1. Malaysia, index 52,3
2. Indonesien, 52,8
3. Ungern, 59,9
4. Mexiko, 60,5
5. Polen, 60,9
6. Nya Zeeland, 61,8
7. Sydkorea, 61,8
8. Sydafrika, 61,9
9. Thailand, 63,2
10. Filippinerna, 63,5

Aftonbladet  I  SvD  I  DN

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Detta inlägg publicerades i Alla lågprisflyg, Asien, Filippinerna, Indonesien, Länder, Lågprisflyg, Lågprisflygbolag, Malaysia, Mexiko, Nya Zeeland, Polen, Resor, Sydafrika, Sydkorea, Thailand, Ungern och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar